Take Me Home


1# på VG lista1# og 2#VG sin anmeldelse av Take Me Home...

Albumanmeldelse: One Direction - «Take Me Home»

KJEKKE KARER: Men One Direction skuffer på sitt andre album. Fra venstre: Zayn Malik, Harry Styles, Niall Horan, Liam Payne og Louis Tomlinson. Foto: Sony

One Direction er boybandet alle kan like. Men de har tatt for lett på oppgaven det er å lage album nummer to.

ALBUM: POP
One Direction
«Take Me Home»
(Syco/Sony)

 I alt maset om Justin Bieber er det underspilt hvor store One Direction er. Platen deres fra i fjor har solgt det tredobbelte av Biebers siste på verdensbasis. Deres første norgeskonsert - i Telenor Arena om et halvt år fra nå - solgte ut på 20 minutter.

Det hører med til historien at «Up All Night» er en av de beste boybandplatene noensinne.

Og det er viktig for grupper som dette å fore sitt unge, rastløse publikum med ferskvare, men all den tid «Up All Night» fortsatt selger som sukkerspinn på tivoli synes det prematurt med en oppfølger allerede nå.

Særlig fordi «Take Me Home» oser av hastverk og lettvinte løsninger. Den er intet annet enn en blass kopi av forgjengeren. Der «Up All Night» fremstod som et gjennomtenkt overskuddsprodukt, låter denne platen som noe de har harvet unna i femminutters pauser mellom TV-opptredener, autografskriving og besudling av fans på hotellrommet.

Les også:Vil ha nytt Bieber-kaos i Oslo

De tungt prosesserte gitarene låter ikke like friske nå. Tekstene er enda mer utspekulert rettet mot ukyssede småjenter (verst: «Last First Kiss»). Rockreferansene (The Clash' «Should I Stay Or Should I Go « på singelen «Live While We're Young», Queens «We Will Rock You» på, eh, «Rock Me») er klønete og blodharry.

Interessant nok er de desidert best i en av de tre sangene der medlemmene selv deltar i skrivingen: «Summer Love» er en nær perfekt akustisk tåreperse i samme landskap som det voksne Take That har beveget seg i - og er medforfattet av en Take That-entreprenør.

Det finnes imidlertid en redningsplanke, som hever utgivelsen fra en soleklar toer på terningen.

I fjortisvennlig stil kommer platen nemlig i en «limited edition»-utgave utformet som en skoledagbok, med hauger av bilder av kjekkasene. Det bisarre er imidlertid kvaliteten på de fire ekstra låtene man får i denne versjonen - rene sjarmbomber som alle holder «Up All Night»-nivå.

Kjip hovedavtale med utmerket bonusordning, altså. One Direction er i sannhet et boyband utenom det vanlige.

BESTE LÅT: «Summer Love»

THOMAS TALSETH

// http://www.vg.no/musikk/artikkel.php?artid=10055693

Herregud... De fortjener mer! Directioners sin mening som teller da, og vi elsker TMH!

Albummet er på iTunes!

Du går innpå iTunes og trykker på iTunes store. Så kommer det opp en sann reklame greie av 1D, så trykker du på den. Så trykker du på "listen now" ♥ :)

www.itunes.com/1dstream :))

BESTE ALBUMMET! ♥

Sneakpeaks fra noen flere sanger

Kiss You - en av de nye sangene

Bilder av Take Me Home coveret

They Don't Know About Us & Rock Me

Det er deres valg om dere vil høre på sangene, de kommer jo egentlig ikke ut før 5. Nov! Men noen har fått tak i de. Kommer til å lage ett innlegg med alle sangene fra Take Me Home når sangene faktisk har komt ut ;)

sangene på take me home

Design av:

INGVILD AASHEIM hits